כיצד להפסיק הוספת אנשי קשר באופן אוטומטי ב – Gmail

בדרך כלל Gmail  שומר אוטומטית את כתובת הדוא"ל של הנמען באנשי הקשר שלנו כאשר אנחנו שולחים, משיבים או מעבירים הודעת דוא"ל.  אם איננו רוצים לראות אותם ברשימת אנשי הקשר שלנו, כך נוכל להשבית את הפונקציה ולמחוק אנשי קשר שנוספו אוטומטית.  Gmail רוצה להפוך את ניהול אנשי הקשר לנוח ככל האפשר, כך שהוא הופך את יצירת אנשי […]

שמירת תמונות מהודעות Gmail ישירות לתמונות Google

כפתור חדש נולד ושמו שמור בתמונות כפתור חדש התווסף לאפשרויות של שמירת קבצים מצורפים למייל של ג'ימייל. כעת כשנקבל תמונה כקובץ מצורף להודעה ב – Gmail נוכל לשמור אותו ישירות בתמונות Google וזאת באמצעות הכפתור החדש שמור בתמונות.  נמצא את הכפתור החדש מימין ללחצן הקיים  הוסף לכונן  בקובץ המצורף כאשר נתקרב בעזרת העכבר לקובץ המצורף […]

מתי גוגל תמחק נתונים בחשבונות לא פעילים?

אם יש לכם חשבון בשירותי הענן של Google כגון Photos , Drive או Gmail שלא נמצא בשימוש הוא עלול להימחק. חברת גוגל משנה את מדיניות האחסון כך שבכוונתה למחוק חשבונות שאינם פעילים. כל זאת כדי לשפר את החוויה עבור יתר המשתמשים.   במילים אחרות, גוגל לא רוצה שאנשים שאינם משתמשים בשירותיה ייתפסו מקום אחסון על שרתי […]

דילוג לתוכן