fbpx

שינויים בשילוב בין תמונות Google ל-Google Drive

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print

 ב – 10 ביולי 2019 גוגל הפסיקה את הסנכרון האוטומטי בין תמונות Google ל – Google Drive. 

השינוי בוצע כדי להקל על השילוב בין שני השירותים.

  • כשמעלים או מוחקים תמונות מאחד מהשירותים  Google Drive או תמונות Google  השינויים לא חלים בשירות השני.
  • מעכשיו, כאשר לוחצים בתמונות Google על העלאה נוספה אפשרות להעלות קבצים גם מה –   Drive  באפשרות זו בוחרים ידנית אילו תמונות וסרטונים יועתקו מה- Drive לתמונות  Google

  • כשהפריטים מועתקים לתמונות Google הם לא מחוברים בין שני השירותים
  • אם מעתיקים פריטים באיכות המקורית מ – Google Drive  לתמונות Google  הם נחשבים כחלק מהמכסה של שטח האחסון בשני השירותים
  • השינויים האלה חלים בכל המכשירים והפלטפורמות, כולל iOS ו – Android
  • התמונות והסרטונים שכבר נמצאים בתמונות Google וב- Google Drive יישארו שם
  • הגיבוי של תמונות Google נשאר אותו הדבר. 

איך נבדוק אם אנו מסנכרנים תמונות וסרטונים מ-Google Drive  לתמונות Google

  1. במחשב, נכנסים אל תמונות Google , לוחצים על שלושת הקווים ובוחרים בהגדרות
  2. בודקים אם הקטע "Google Drive" מופיע
    • אם הוא לא מופיע, אין סנכרון תמונות וסרטונים מ – Google Drive לתמונות Google 
    • אם הוא מופיע, יש סנכרון תמונות וסרטונים מ -Google Drive  לתמונות Google 

כאמור החל מ – 10 ביולי 2019 הסנכרון בין תמונות Google ל – Google Drive  נפסק.

  • החל מאותו יום, כל שינוי שנבצע ב – Drive יחול רק ב – Drive,  כל שינוי שנבצע בתמונות Google יחול רק בתמונות Google. למשל, אם נעלה תמונה ל- Google Drive היא תועלה לתמונות Google רק אם נעלה אותה לשם בנפרד.
  • כל הקבצים והתיקיות ב – Drive יישארו שם גם לאחר השינוי

איך בודקים אם אנו משתמשים בתיקייה של תמונות  Google 

  1. במחשב, נכנסים ל- Google Drive
  2. בודקים אם התיקייה תמונות Google מופיעה בקטע האחסון שלי.

אם התיקייה תמונות Google מופיעה, כולל תיקיות המשנה, אנו מסנכרנים תמונות וסרטונים מהספרייה שלנו בתמונות Google ל – Google Drive  

מה עוד חשוב לדעת

  • כל התמונות והסרטונים שנמצאים ב- Drive יישארו שם גם לאחר השינוי
  • ב – 10 ביולי 2019 חלו שינויים בשילוב בין השירותים. החל מאותו יום, כל שינוי שנבצע ב – Drive  העלאה או מחיקה יחול רק ב – Drive  וכל שינוי שנבצע בתמונות Google יחול רק בתמונות  Google. למשל, אם נמחק  או נערוך תמונה או תיקייה ב-Google Drive  השינוי לא יחול בתמונות Google

איך בודקים אם אנו משתמשים ב'גיבוי וסנכרון' בתמונות Google 

  1. פותחים את אפליקציית "גיבוי וסנכרון "במחשב.
  2. לוחצים על 3 הנקודות לאורך >> עוד >>  העדפות 
  3. בודקים אם ההגדרה העלאה של תמונות וסרטונים חדשים אל תמונות Google מופעלת

מה חשוב לדעת?

  • אם משתמשים ב'גיבוי וסנכרון' כדי להעלות תמונות וסרטונים גם ל – Drive וגם לתמונות Google עותק של הפריט מועלה לכל אחד מהשירותים, אבל הוא לא נחשב פעמיים כחלק מהמכסה של שטח האחסון.
  • אם מסירים תמונה או סרטון מהמחשב הם לא מוסרים מתמונות .Google
  • אם מסירים תמונה או סרטון מתמונות Google הם לא מוסרים מהמחשב

שטח האחסון

הפריטים שסונכרנו לפני 10 ביולי 2019 לא נחשבים פעמיים כחלק מהמכסה של שטח האחסון.

ואחרי השינוי

  • אם נשתמש ב'גיבוי וסנכרון' כדי להעלות תמונות וסרטונים גם ל – Drive  וגם לתמונות Google  הם לא ייחשבו פעמיים כחלק מהמכסה של שטח האחסון, אם נמחק עותק אחד, העותק השני ימשיך להיחשב כחלק מהמכסה של שטח האחסון
  • אם נעלה ידנית תמונה או סרטון מ – Drive  לתמונות Google באיכות המקורית, הוא ייחשב כחלק מהמכסה של שטח האחסון בשני השירותים
  • אם נמחק תמונה מאחד מהשירותים, היא לא תימחק מהשירות השני

 

אני מזמינה אותך להגיב כאן בבלוג ולשתף את חבריך.
אם ברצונך להתייעץ בנושאי מחשבים, אינטרנט וטכנולוגיה, מחפש ליווי טכנולוגי השאר את פרטיך
ואשמח לעזור בהקדם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

הדרכות

לקבלת המדריך החינמי סודות המחשב "סודות המחשב"

עקבו אחריי

דילוג לתוכן