כיצד לבטל את תצוגת הגישה המהירה בגוגל דרייב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print

אזור הגישה המהירה בגוגל דרייב מציג את הקבצים שהשתמשנו בהם לאחרונה (יצרנו או פתחנו). מתחתיו נמצא את התיקיות והקבצים שבדרייב.

יש המעדיפים לבטל את תצוגת הקבצים באזור הגישה המהירה ולהציג תיקיות וקבצים בלבד.

כיצד לבטל את תצוגת הגישה המהירה בגוגל דרייב

  • לוחצים על סמל גלגל השיניים ובוחרים בהגדרות

  • מתוך חלון ההגדרות בוחרים ב- "הצעות" ומורידים את הסימן שמופיע על יד המשפט "כשמגדירים גישה מהירה הקבצים הנחוצים לך ביותר זמינים תמיד בהישג יד"

  • לוחצים על "סיום"

 

על מנת להחזיר את אזור הגישה המהירה נכנסים שוב להגדרות ומסמנים ב – את תיבת הסימון.

אני מזמינה אותך להגיב כאן בבלוג ולשתף את חבריך.
אם ברצונך להתייעץ בנושאי מחשבים, אינטרנט וטכנולוגיה, מחפש ליווי טכנולוגי השאר את פרטיך
ואשמח לעזור בהקדם.

2 תגובות

  1. כשמגדירים גישה מהירה הקבצים הנחוצים לך ביותר זמינים תמיד בהישג יד
    זה מה שכתוב בהצעות , דיי נראה שזה חיובי … אז למה להוריד ?

    1. אבי שלום כפי שכתבתי לכך גם במייל
      לאחרונה הופנתה אלי על ידי גולשים ותלמידים השאלה לגבי תצוגת הגישה המהירה בדרייב.
      לאור זאת פרסמתי בבלוג אודות האפשרות להסתיר את התצוגה הזו.
      כמובן שכל אחד מחליט מה שנוח לו.

      בברכת שנה טובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

דילוג לתוכן